VWV | WATERMETERS

Warm en koud waterverbruik meten

Een watermeter, ook wel bekend als waterteller, is een meetinstrument waarmee de hoeveelheid kubieke meter water wat is verbruikt wordt bepaald. Net als de elektriciteitsmeter en de gasmeter is ook de watermeter in de meeste gevallen in de meterkast te vinden. Er zijn verschillende soorten watermeters, verkrijgbaar met diverse doorstroomgroottes.

WATERMETER KOPEN

Binnen het watermeter aanbod van VWV Metering kan er gekozen worden voor een mechanische éénstraal of meerstraal watermeter. Ook bieden wij in ons assortiment Woltman koud watermeters en Woltman warm watermeters aan. Een andere optie is de keuze voor een volumetrische watermeter. Voor iedere situatie is er dus een geschikte watermeter.

Onze klanten zijn voornamelijk woningcorporaties, Verenigingen van Eigenaren (VVE’s), projectontwikkelaars en energiemaatschappijen. Wij denken graag mee over slimme watermeter oplossingen, of het nu om 1 of 2000 exemplaren gaat. Naast watermeters bieden wij onze klanten ook meetsystemen om het waterverbruik van de watermeter op afstand te registeren en uit te lezen.

WATERMETERS VAN VWV METERING

Alle watermeters worden als systeemmodules ingezet om zo het verbruik van zowel warm als koud water te meten. Tijdens het productieproces worden de meters gecontroleerd volgens de wettelijk gestelde normen op werking en nauwkeurigheid. Middels een dynamisch meetprincipe wordt het waterverbruik weergegeven met een roltelwerk of bij een digitale watermeter via een LCD-scherm.

  • Compleet aanbod watermeters / slimme watermeters
  • Optioneel: watermeter digitaal uitlezen (op afstand) met onze meetsystemen
  • Strenge controle op watermeters tijdens productieproces op werking en nauwkeurigheid
  • Flexibel en probleemloos upgraden of systeemwissel
  • Al vanaf 1 exemplaar te bestellen
  • Meterstanden kunnen dagelijks, 2-wekelijks, maandelijks uitgelezen worden.
  • Meterstanden kunnen rechtstreeks naar de klant gestuurd worden, via e-mail of naar server van de klant

Meer informatie over de watermeters van VWV Metering? Download productspecificaties van de diverse soorten watermeters of neem direct contact met ons op voor meer informatie of een passende offerte.

Download: productspecificaties watermeters