RADIOGRAFISCHE Q ROOKMELDER

Geteste levensduur (batterij) van 10 jaar

radiografische rookmelders in het assortiment met een hoge kwaliteit en geteste levensduur (batterij) van 10 jaar. De Q rookmelder heeft naast het gegeven dat hij aan de strengste eisen voldoet het bijkomend voordeel dat hij wordt gecontroleerd via ons radiografische netwerk. Eventuele storingen worden geregistreerd en kunnen snel worden opgepakt wat de veiligheid verbetert.

Meer informatie over deze radiografische rookmelders vindt u hier

Op de download pagina vindt u meer informatie als ook alle spec-sheets van de diverse rookmelders die wij leveren. Wilt u meer specifieke informatie over onze rookmelders of andere meetproducten neem dan contact met ons op. Bel, mail of maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek, wij staan u graag te woord.

De VWV dienstenportfolio biedt oplossingen gaande van het opzetten van meetinfrastructuur tot en met de beheersing en afhandeling van het volledige proces, inclusief facturatie en incasso, on-line monitoring enz. VWV gelooft in de kracht van een glasheldere communicatie, de klanten en hun bewoners staan daarbij centraal !

KLANTENSERVICE BELLEN?

De klantenservice van VWV Group
is tijdens kantooruren bereikbaar op

telefoon: 09 265 02 72

WILT U TERUGGEBELD WORDEN?

MEER INFORMATIE | VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN

NATUURLIJK KUNT U ONS OOK EVEN BELLEN : 09 265 02 72