VWV WERKT AL JAREN PRETTIG SAMEN MET

QUNDIS, DEENED EN PAYT

VWV werkt al heel lang samen met QUNDIS. QUNDIS is in 2009 ontstaan door de fusie van de QVEDIS (vroeger Siemens), met een rijke traditie, en KUNDO System- Technik. De ongeveer 300 medewerkers zijn de motor van deze onderneming en hebben de noodzakelijke kennis en innovatiezin om op de markt te kunnen optreden als technologisch toonaangevend. In 2014 werd QUNDIS op de ‘Deutsche Mittelstands-Summit’ bekroond tot “TOP Innovator”. QUNDIS staat op de 3e plaats van de top 100 en is één van de innovatief sterkste ondernemingen.

Op de locatie in Erfurt/Thüringen produceert QUNDIS in hoge aantallen en op ultramoderne productielijnen.

www.qundis.com

VWV werkt samen met het bedrijf Payt uit Nederland. Payt is het grootste debiteurenbeheerplatform van Nederland. Door de samenwerking met VWV maken wij het debiteurenbeheer van uw organisatie persoonlijker, efficiënter en effectiever. Dat doen we door het debiteurenproces te automatiseren, zonder daarbij het belang van persoonlijk contact tussen klant en debiteur uit het oog te verliezen. VWV i.s.m. Payt bewijst dat facturen betaald krijgen gemakkelijker, effectiever en sneller kan.

www.payt.nl

DeeneD is een onafhankelijke energieleverancier die zich volledig richt op de levering van duurzame energie in woningbouw en utiliteit. De leveringen zijn projectgebonden en omvatten de distributie van warmte, koude en warm tapwater. VWV verzorgt de gehele facturatie- en incasso voor de DeeneD-projecten. DeeneD heeft eveneens een adviseurstak, Deem Consulting. Deem Consulting biedt samen met VWV multidisciplinaire dienstverlening die oplossingen voor u zoekt. Wij ondersteunen u samen bij het langdurig onderhoud en exploiteren, van kleine tot grote projecten en van eenvoudige, tot zeer grote complexen.

www.deened.nl