VWV | WARMTEKOSTENVERDELERS

Warmtemeter voor op radiatoren

Een warmtekostenverdeler, ook wel radiatormeter genoemd, is een elektronisch meetinstrument welke de temperatuur van zowel de radiator als de omgevingsruimte van de radiator meet. Op deze manier is er een nauwkeurige meting van het warmteverbruik per radiator. De meter gaat tellen zodra er een temperatuurverschil van 3 à 5 graden Celsius wordt gemeten. Het gemeten warmteverbruik wordt hierdoor nauwkeurig geregistreerd en de verbruiksgegevens opgeslagen.

WARMTEKOSTENVERDELERS KOPEN

VWV Metering biedt haar klanten warmtekostenverdelers aan van het merk Qundis. Qundis (ex Siemens) is een Duits bedrijf wat toonaangevend is in de wereld van radiatormeters en bijbehorende meetsystemen. Het allernieuwste model is de Q Caloric 5.5. Deze warmtekostenverdelers hebben een bijzonder sterk radiografisch zendvermogen, door hun werking in de zogenaamde C-Mode. Met deze warmtekostenverdelers kunnen de meterstanden 365 dagen per jaar radiografisch (en op afstand) worden uitgelezen.

Woningcorporaties, Verenigingen van Eigenaren (VVE’s), projectontwikkelaars en energiemaatschappijen kunnen onder andere bij VWV Metering warmtekostenverdelers aanschaffen, of het nu om 1 exemplaar of 2000 stuks gaat. Vaak wordt er gekozen voor een combinatie met één van onze meetsystemen zodat het mogelijk is om de meterstanden op te nemen zonder het desbetreffende pand te hoeven te betreden. Dit kan middels ‘Q Walk By’ waarbij de monteur voor het pand staat, of ‘Q AMR’ waarbij het uitlezen vanaf kantoor wordt gedaan.

WARMTEKOSTENVERDELERS VIA VWV METERING

Al onze warmtekostenverdelers vertegenwoordigen een moderne doorontwikkelde technologie. Dankzij de krachtige lithiumbatterij functioneren ze betrouwbaar tot langer dan 10 jaar.

  • Compleet aanbod aan marktleidende warmtekostenverdelers, voor iedere situatie
  • 2-puntsmeting waardoor zeer nauwkeurige meting en hoge kwaliteit van afrekening
  • Veilig; manipulatiepogingen worden snel geïdentificeerd
  • Al vanaf 1 exemplaar te bestellen
  • Meterstanden kunnen dagelijks, 2-wekelijks, maandelijks uitgelezen worden.
  • Meterstanden kunnen rechtstreeks naar de klant gestuurd worden, via e-mail of naar server van de klant

Meer informatie over de warmtekostenverdelers van VWV Metering? Download productspecificaties van de diverse soorten radiatormeters of neem direct contact met ons op voor meer informatie of een passende offerte.

Download: productspecificaties warmtekostenverdelers