WATERMETERS

Warm en koud waterverbruik meten

Binnen het watermeter aanbod van VWV Metering kan er gekozen worden voor een mechanische éénstraal of meerstraal watermeter. Ook bieden wij in ons assortiment Woltman koud watermeters en Woltman warm watermeters aan. Een andere optie is de keuze voor een volumetrische watermeter. Voor iedere situatie is er dus een geschikte watermeter. Onze klanten zijn voornamelijk woningcorporaties, Verenigingen van Eigenaren (VVE’s), projectontwikkelaars en energiemaatschappijen. Wij denken graag mee over slimme watermeter oplossingen, of het nu om 1 of 2000 exemplaren gaat. Naast watermeters bieden wij onze klanten ook meetsystemen om het waterverbruik van de watermeter op afstand te registeren en uit te lezen.

Watermeters van VWV

Meer informatie over onze watermeters vindt u hier
Op onze download pagina vindt u meer informatie alsook alle spec-sheets van de diverse soorten watermeters die wij leveren.
Wilt u meer specifieke informatie over onze watermeters of andere meetproducten neem dan contact met ons op.
Bel, mail of maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek, wij staan u graag te woord.

De VWV dienstenportfolio biedt oplossingen gaande van het opzetten van meetinfrastructuur tot en met de beheersing en afhandeling van het volledige proces, inclusief facturatie en incasso, on-line monitoring enz. VWV gelooft in de kracht van een glasheldere communicatie, de klanten en hun bewoners staan daarbij centraal !

KLANTENSERVICE BELLEN?

De klantenservice van VWV Group
is tijdens kantooruren bereikbaar op

telefoon: 09 265 02 72

WILT U TERUGGEBELD WORDEN?

MEER INFORMATIE | VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN

NATUURLIJK KUNT U ONS OOK EVEN BELLEN : 09 265 02 72