Elektriciteitsmeters

Kwh meter 1 fase en 3 fase

Een elektriciteitsmeter, ook wel bekend als een kwh meter of stroommeter. Een elektriciteitsmeter is meestal te vinden in de meterkast en maakt onderdeel uit van de elektrische installatie. Er zijn verschillende soorten elektrameters beschikbaar. Via VWV Metering is het mogelijk om 1-fase en 3-fase elektriciteitsmeters aan te schaffen.

Elektriciteitsmeter kopen

Of het nu om de aanschaf van 1 exemplaar of 2000 elektriciteitsmeters gaat, wij bieden een oplossing. De meters binnen ons aanbod zijn zowel geschikt voor standaard- als DIN-rail montage. Uiteraard zijn de meters ook verkrijgbaar in de uitvoering van ‘slimme elektriciteitsmeter’. Hierbij kunnen de verbruiksgegevens op afstand uitgelezen worden.

Niet alleen installatiebedrijven, maar ook woningcorporaties en projectontwikkelaars kunnen elektriciteitsmeters via VWV Metering aanschaffen. Daarnaast leveren wij ook elektriciteitsmeters aan rechtreeks energiemaatschappijen.

  • Ruim aanbod 1-fase en 3-fase elektriciteitsmeters
  • Al vanaf 1 exemplaar te bestellen
  • Alle elektriciteitsmeters voldoen aan de wettelijke eisen
  • Eenvoudig afleesbaar telwerk met elektronisch LCD-scherm
  • Eventueel uitgevoerd als ‘slimme meter’ om op afstand uit te lezen
  • Meterstanden kunnen dagelijks, 2-wekelijks, maandelijks uitgelezen worden.
  • Meterstanden kunnen rechtstreeks naar de klant gestuurd worden, via e-mail of naar server van de klant

Download: productspecificaties elektriciteitsmeters
ABB B21, B23/B24 en de Elvaco CMeX20w

CMeX20w

Externe MCM voor ABB B21/B23/B24

De  Elvaco CMeX20w is een externe meterconnectiviteitsmodule die wordt gebruikt om gegevens te verzamelen (eerste telegram) van een ABB B21/B23/B24-elektriciteitsmeter en deze via Wireless M-Bus aan een ontvangend systeem te leveren. Het product communiceert met de ABB-meter via IR en begint direct na het opstarten met het verzamelen van gegevens. Het heeft een modulair ontwerp, waardoor het eenvoudig is om een ​​bestaande installatie uit te breiden als de behoeften veranderen.